About Inservio
Who are we
Pre Born eshte nje grup njerezish kreative dhe ambicioz te kualifikuar per te ofruar zgjidhje me kualitet per te gjitha rrethanat!

Disa fjale rreth nesh

Ti vendosesh nje emer grupit nuk e karakterizon ate por i jep nje identitet. Gjetja e emrit ishte nje sfide per te percjelle ate se cfare ne bejme dhe menyren sesi i realizojme. Duke i sherbyer klienteve tane dhe duke qene te perkushtuar gjate realizimit te punes eshte ajo se cfare Pre Born bene mbi te gjitha.

Ne do te degjojme nga ju, duke mbajtur shenime e duke bere skica, per te transferuar idete tuaja ne dizajn, duke shtuar ne to funksionalitetin e duke ju siguruar nje zgjidhje qe ju pershtatet. Ne respektojme deshiren dhe emocionet tuaja kur jeni te etur per te treguar punen tuaj te re ne te gjithe boten.

Ne priremi per te bere gjera te medha ndersa jemi nje grup i vogel. Kjo na bene neve kreative dhe inovative duke mbajtur kostot e uleta. Ne nuk mendojme persa i perket menaxhimit te biznesit, ne thjesht gjejme menyra dhe mjetet qe bejne pune.

Ne e bejme te gjithe kete duke punuar sebashku pa grada, duke ndare pergjegjesite, degjuar njeri-tjetrin, e pas punes te kemi nje gote birre teksa flasim per ate cfare realizuam gjate gjithe dites... cdo gje qe te na mbaje ne nje drejtim profesional.

Ne lulezojme ne sfida dhe jemi te apasionuar ndaj risive. Ne perqafojme teknologjite e reja, idete dhe konceptet. Ne jemi Pre Born dhe do te na pelqente te degjonim nga ju.

Cfare thone klientet tane?

Ne jemi nje nder lojerat me te kerkuara ne Shqiperi dhe kjo ishte faqja e pare e jona. Pervec cilesise ne web design, ekipi na ndihmoi me nje suport te madh dhe keshilla te nevojshme sesi te merrnim maksimumin nga koha e limituar dhe resorset tona. Veshtiresia ishte te ndertohej faqja nga fillimi. Ne kerkonim nje dizajn qe te permbante esencen e asaj se cfare ne japim, te ishte nje faqe profesionale, e paster dhe e lehte per tu naviguar dhe per te qene informative. "Pre-Born Web Solutions na dhuroi nje sherbim ekselent dhe ne e rekomandojme ate pa asnje hezitim."

TeleBingo Shqiptare - Telebingoshqiptare.al