Our Services

Telebingo Shqiptare

Telebingo Shqiptare eshte loja me e dashur per shqiptaret. Cdo jave me qindra fitues. Vjen prane jush cdo te diel ne TV Klan ne emisionin "E diela shqiptare" nen drejtimin e Ardit Gjebrea. ( WebDesign & Social Media Marketing & Ticket Design )

SportNews.al

SportNews eshte nder te paktat faqe shqiptare qe i jane dedikuar informacionit rreth botes se sportit. Cdo dite nje larmishmeri informacionesh te shumta dhe gjithashtu lajmet me te fundit nga sporti i gjeni vetem tek SportNews.al. ( WebDesign & Social Media Marketing & Logo Design )

Elia Style

Elia Style eshte nje institute professional I akredituar ne fushen e modes prej 7 vjetesh. Gjate kesaj periudhe ky isntitut mode eshte bere nje pike referimi per te rinjte qe duan te mesojne ose hyjne ne fushen e modes, si stilist dhe modelist. (WebDesign & Social Media Marketing )

Roen Company

Shoqeria e ndertimit Roen ( WebDesign )

AlbaniaInterlines.al

Albania interlines eshte kompania e pare private ne Shqiperi per transportin nderkombetare.Kompania eshte themeluar ne shkurt te vitit 1993 si pasoje e nevojave te nje vendi ne tranzicion.( WebDesign )

AlphaColor.al

Firma Alpha Color eshte krijuar ne vitin 1998 duke u kthyer menjehere ne nje prej realiteteve ne fushen e sistemeve te ndertimit dhe lyerjes. ( WebDesign )

Mobileri Bergen

Mobileri Bergen me nje eksperience te suksesshme prej 17 vitesh pervoje dhe pasioni ne sektorin e mobilimit, me nje staf teper profesional dhe te kualifikuar prej 17 punonjesish dhe me pajisjet me moderne dhe bashkekohore. ( WebDesign )

Grupo-Diazoti

Grupo Diazoti me ane te specialisteve do te ndodhet prane jush ne te gjitha fazat e projektimit, dizenjimit, mobilimit te ambjenteve te ndryshme, ne pershtatje me deshirat, kerkesat dhe nevoja e klienteve. ( WebDesign )
../sites/default/files/Telebingo.jpg
../sites/default/files/sportnews.jpg
../sites/default/files/eliastyle.jpg
../sites/default/files/roen.jpg
../sites/default/files/interlines.jpg
../sites/default/files/alfa.jpg
../sites/default/files/bergen.jpg
../sites/default/files/diazoti.jpg