Our Services
Who are we
Pre-Born eshte nje agjensi e vogel kreative ne fushen e Web e cila eshte e specializuar ne ndertimin e faqeve dhe te sistemeve menaxhuese online!

Disa sherbime te tjera

Pak fjale mbi aftesite tona

Ekipi yne eshte i perbere nga dizajner kreativ dhe programues te dedikuar te cilet flasin gjuhen e "web"-it. Ky ekip eshte i afte ne ndertimin e faqeve me te thjeshta ( HTML ), deri tek sistemet e shitjes online ( eCommerce ).

Disa prej sistemeve menaxhuese te cilat ne i pervetesojme jane Joomla, WordPress, Drupal, Zend, CakePHP, Moodle, PHP-Nucle, PHP-Fusion, Nucleus CMS, Xoops, Tiki Wiki, etj.

Dizajni i perzgjedhur dhe i pershtatur me se miri do te siguroje promovimin me te mire te mundshem per biznesin apo produktin tuaj.

Mund te shikoni Portofolio-n tone per te marre ndonje ide.